Waarom Van Meurs Keuken?
29 goede redenen voor een Van Meurs Keuken  

Van Meurs privat label keukens zijn een van de toonaangevende fabrikanten van de keukenmeubelindustrie. Wat maakt ons succesvol? Hoogste eisen aan technologie, kwaliteit en design.

MEERWAARDE@keuken

8 MM DIKKE ACHTERWAND

geschroefd

MEERWAARDE@keuken

26 KLEUREN, BINNEN EN BUITEN HETZELFDE DECOR

Coating in frontkwaliteit

MEERWAARDE@keuken

ONZICHTBARE GEHEEL METALEN BOVENKASTOPHANGING

3-dimensionaal verstelbaar!

MEERWAARDE@keuken

SCHARNIER CLIPTOP BLUMOTION

standaard met demping

MEERWAARDE@keuken

DE 19 MM DIKKE PLANKEN

worden gedragen en vastgezet met metalen plankdragers. Bovendien biedt de plankdrager een kantelbeveiliging.

MEERWAARDE@keuken

VOCHTBESTENDIG

dankzij randen met
PUR-lijmverbinding

MEERWAARDE@keuken

GATENRIJØ 3 MM DIAMETER

voor plankdragers

MEERWAARDE@keuken

CARB2-KORPUS

Het korpus van CARB2-platen is milieuvriendelijk, duurzaam en zorgt voor een gezond binnenklimaat.

MEERWAARDE@keuken

LADEN EN UITTREKELEMENTEN

zijn standaard geheel uittrekbaar envoorzien van demping. Voor de laden en uittrekelementen staat een complete interieurorganisatie ter beschikking. U kunt kiezen
uit de systemen AGANTIS Select (Grass) en het elegante boxsysteem LEGRABOX (Blum).

MEERWAARDE@keuken

LADEN EN UITTREKELEMENTEN

zijn leverbaar met een variabele breedte van 31 tot 119 cm.

MEERWAARDE@keuken

TIP-ON-UITTREKELEMENTEN

Laden en uittrekelementen kunnen voor een greeploze, puristische planning met 'TIP ON' worden uitgerust. 'TIP ON' staat voor het comfortabel penen en voor zacht en stil sluiten.

MEERWAARDE@keuken

DE GREEPLOZE KEUKEN

Al in 2006 door de Duitse keukenorganisatie 'Bundesver­band mittelständischer Küchenfachhändler' onderschei­den met de designprijs voor de beste innovatie. De consequente vervolgontwikkeling hiervan is de BlackLine-keuken. Deze onderscheidt zich door een greeplijst onder het werkblad en een minimalistisch voegenbeeld.

MEERWAARDE@keuken

KORPUSHOOGTES

zijn alle door 13 deelbaar. Hieruit ontstaat een doorlopend raster zonder enige vorm van beperking. Bij de hoge kasten en onderkasten kan steeds uit zeven verschillende hoogtes worden gekozen.

MEERWAARDE@keuken

LAK IN PERFECTIE

Van zacht magnolia, lichtgrijs, truffelbruin tot zwart, er blijft niets te wensen over. Dankzij meer dan 3800 kleuren uit het kleurensysteem RAL en Sikkens in de lakoppervlakken micro­structuur, fluweel, mat, hoogglanslak en van hout zijn nagenoeg alle individuele kleurwensen mogelijk.

MEERWAARDE@keuken

ORIGINAL RESOPAL®

Wie droomt er niet van een keuken die tegen bijna alles bestand is? Deze oppervlakken zijn stoot-, kras- en slijtvast, hitte- en lichtbestendig, ongevoelig voor vlekken en absoluut eenvoudig te reinigen en te desinfecteren!

MEERWAARDE@keuken

DIRECTLACK

Oppervlakken in het nieuwe unieke Direktlack in hoogglans en supermat zijn extreem onder­houdsvriendelijk en sterk. Zij overtuigen door hun hoge belastbaarheid en zijn micro-krasbestendig, stootvast – hebben dus een bijzonder lange levensduur – en verschaffen uw keuken een exclusief tintje.

FENIX

FENIX

FENIX is een extreem mat materiaal voor de inrichting, dat zijn innovatieve technologische kracht te danken heeft aan zijn oppervlakte-eigenschappen. Ontdek de verschillende eigenschappen van dit intelligente materiaal.

Smart Glas

SMART GLAS

Smart glas is een polymeer materiaal dat met zijn hoogwaardige glazen look overtuigt en een goed alternatief vormt voor echt glas. Het springt in het oog met raffinement en soliditeit voor het alledaagse leven. Smart glas – zo smart zijn keukens voor meerdere generaties vandaag de dag.

MEERWAARDE@keuken

SPOELKAST

Afvalscheiding op maat, boxen voor reinigingsmiddelen en een uittrekbaar plateau voor kleine spullen – hier wordt goed opgeruimd en de beschikbare ruimte onder de spoelbak wordt ten volle benut

MEERWAARDE@keuken

HET AFGESCHUINDE AANRECHT

maakt zittend afwassen of werken met stahulp mogelijk. Een overtuigende comfortoplossing.

MEERWAARDE@keuken

BINNENUITRUSTING

individueel, optimaal gesorteerd vergemakkelijkt alledaagse handelingen in de keuken. Een druk op de knop volstaat al om het binnenwerk van de bovenkasten op de gewenste werkhoogte te brengen.

MEERWAARDE@keuken

METALEN BINNENDELEN

zijn alle standaard galvanisch hoogglanzend verchroomd. Kwaliteit is altijd meer dan de som van vele, doordachte details.

MEERWAARDE@keuken

HOOGWAARDIG KLEPBESLAG

Hoogwaardig klepbeslag vergemakkelijkt de toegang. Bijzonder eenvoudig met één druk op de knop te openen en te sluiten, optioneel elektrisch.

MEERWAARDE@keuken

LED-VERLICHTING

Van inbouwspot en glasrandverlichting tot onderbouwlampen of een nislamp met variabele lengte, alle beschikken over de innovatieve 'Light Emotion'-tech­nologie: naast de dimfunctie kan de kleurtemperatuur traploos worden geregeld van warm wit tot koud wit – ofwel met een afstandsbediening of via een app voor de smartphone.

MEERWAARDE@keuken

VORMGEVINGSELEMENTEN

Met open kasten, uittrekelementen, deuren en kleppen, evenals tafels en banken kan vrijwel iedere woonsituatie individueel worden gepland.

MEERWAARDE@keuken

NISACHTERWANDEN

Voor optimale spatbescherming.
Kies uit 36 motieven uw nisachterwand of creëer uw persoonlijke nisachterwand met een eigen foto.

MEERWAARDE@keuken

GLAZEN RITZENHOFF-ELEMENTEN

Van deur en uittrekelement totnis – de glazen Ritzenhoff-elementen kunnen in iedere keuken geïntegreerd worden en bieden een unieke designwaarde.

MEERWAARDE@keuken

90 KNOPPEN EN GREPEN

Aan u de keus. Van klassieke knop tot moderne staafgreep – wij hebben voor iedere keuken de passende greep!

MEERWAARDE@keuken

SCHUIFDEUREN

In de nis ingezet bieden ze optimale opbergruimte voor spullen die dagelijks gebruikt worden. De keuken is altijd opgeruimd. Schuifdeuren als royale vormgevingselementen vervangen hele kasten.

© 2014 - 2024 Van Meurs Concepts | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel